Apartment K16

Koper / Slovenia / 2017

4
4 Love 773 Visits Published

This project was about adapting an old apartment to a more contemporary and open way of living and experiencing the space. We joined what once was a kitchen, a dining corner, a small living room and a disproportionately spacious hallway, into a new unified space that combines all the previous functions. Since the new space is facing south, we designed the sliding panoramic doors to bring in as much light as possible.  


The custom-made furniture is designed to meet the budget of the project without giving up the use of natural materials. The material used is birch plywood, natural oak parquet and white MDF.

4 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    This project was about adapting an old apartment to a more contemporary and open way of living and experiencing the space. We joined what once was a kitchen, a dining corner, a small living room and a disproportionately spacious hallway, into a new unified space that combines all the previous functions. Since the new space is facing south, we designed the sliding panoramic doors to bring in as much light as possible.   The custom-made furniture is designed to meet the budget of the...

    Project details
    • Year 2017
    • Work started in 2017
    • Work finished in 2017
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Interior Design / Custom Furniture
    Archilovers On Instagram
    Lovers 4 users