Kadıköy UV Cam Baskı Uygulamaları | Uv Printing

UV Cam Baskı Istanbul / Turkey

0
0 Love 714 Visits Published

UV dijital baskı teknolojisindeki ilerlemeler, kendilerine sunulan çeşitli medya seçenekleriyle denemeye istekli dükkanlar için yeni bir fırsat dünyası açtı. Bu alanlardan biri cam üzerine baskı işlemini içerir. Geçmişte, cam üzerine görüntüleme esasen boyama, gravür ve serigrafi ile sağlandı - şimdi aynı sonuçlar UV-sertleştirici yazıcı teknolojisi kullanılarak daha hızlı ve daha ekonomik bir şekilde elde ediliyor.


UV cam baskı Avrupa'da gerçekten de dikkat çekiyor ve ABD'de inovasyona başlıyor. Bu alandaki yeni gelişmelerle artık aynalar, pencereler, tabelalar, cam eşyalar gibi cam baskı ile canlı olarak grafikler ve diğer birçok öğeye sahip olmak mümkün. ve ödüller.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    UV dijital baskı teknolojisindeki ilerlemeler, kendilerine sunulan çeşitli medya seçenekleriyle denemeye istekli dükkanlar için yeni bir fırsat dünyası açtı. Bu alanlardan biri cam üzerine baskı işlemini içerir. Geçmişte, cam üzerine görüntüleme esasen boyama, gravür ve serigrafi ile sağlandı - şimdi aynı sonuçlar UV-sertleştirici yazıcı teknolojisi kullanılarak daha hızlı ve daha ekonomik bir şekilde elde...

    Project details
    • Status Completed works
    Archilovers On Instagram