Privatus SPA centras | Sanilux for Home & Spa

Vilnius / Lithuania

0
0 Love 1,191 Visits Published

SPA Projekto aprašymas



Privačiame SPA centre įrengti skirtingi vandens atrakcijų baseinai iš nerūdijančio plieno. Plaukymo baseinas ir SPA masažinis/sūkurinis baseinas įrengti su persipylimo lataku (persipilantys baseinai). Baseinai įrengti su aukštos kokybės “premium” lygio BlueClear/chlorozono vandens dezinfekavimo įranga, EcoClean SuperS filtravimo įranga ir protingą Ospa-BlueControl valdymo įranga. Vokietijos gamintojas “OSPA Scwimmbadtechnik”.


Pagrindinės šių baseinų filtravimo ir dezinfekavimo įrangos savybės: baseinų vanduo tyras lyg šaltinio vanduo, nejaučiamas būdingas chloro kvapas (vanduo be chloro kvapo), baseino vanduo nėra alergiškas (nedirgina odos ir akių), vanduo geriamos kokybės.


Baseinų vandens dezinfekavimui naudojama specialios druskos tabletės/granulės iš kurių išgaunamas chloras baseino dezinfekcijai be pašalinių balastinių medžiagų. Labai ekonomiška baseino vandens dezinfekcija.


 
Baseinai valdomi išmaniosios Ospa-BlueControl sistemos, baseinų valdikliai įrengti su lietimui jautriu ekranu. Programinė įrangą užtikrina visų baseino funkcijų kontrolę. Į vieną valdymo įrangą sujungti visi baseino ir SPA masažinio baseino vandens masažiniai atrakcionai, vandens šildymas, LED RGB apšvietimas su skirtingais programuojamais scenarijais. Įranga leidžia lengai ir paprastai valdyti visus šiuos paramentrus bei padeda taupyti energiją bei palaikyti optimalius vandens parametrus.


Nerūdyjančio plieno baseinams specialiai yra pritakyti baseino vandens atrakcionai: plaukymo priešsrovė, masažiniai geizeriai iš baseino dugno, skirtingos masažo stotys iš baseino sienų, išskirtinis nerūdyjančio plieno krioklys pagamintas pagal induvidualų architekto projektą bei išskirtiniai programuojami pagal skirtingus scenarijus LED RGB povandeniniai šviestuvai. Atrakcionų gamintojas “OSPA Schwimmbadtechnik”, Vokietija.


- Plaukymo persipilantis baseinas – 8,40 х 4,30 m., 48,00 m3;
- Masažinė/sūkurinė persipilanti SPA vonia – 3,25 х 2,70 m., 6,00 m3;
- Negyvosios jūros vandens baseinas – 2,40 х 1,60 m., 3,50 m3;
- Šalto vandens baseinas – 2,40 x 1,60 m, 3,50 m3.
- Nerūdyjančio plieno kneipp’o vonelės ir apsiprausimo dušas.
- SPA centre, taip pat įrengta išskirtinė KLAFS PROFI Sauna ir garinė/turkiška pirtis pagal individualų projektą. Abi pirtis įrengtos su didžiuliu stikliniu fasadu.


KLAFS PROFI Sauna įrengta iš kanadinės cūgos (Hemlock Softline) medienos dailylenčių apdailos. Platūs mediniai gultai pagaminti iš minkštos ir poringos afrikietiškos abači medienos. Pirties apšvietimas: iš po nugarėlių Sunset ir ant sienų montuojami Olymp šviestuvai. KASTOR krosnelė su išorinę pakūrą. Gamintojas “KLAFS”, Vokietija.


Garinės/turkiškos pirties sienų, gultų, fontano, garo padavimo anga pagaminta iš keramikinės apdailos, kurį pagamintą pagal individualų poreikį bei projektą. Gultai, grindys ir sienos įrengtos su šildymo kabeliais. Garinės pirties lubose įrengtas spalvotas žvaigždėtas dangus. Į pirtį papildomai dozuojama gydomoji skysta druska (jūros druskos gydomoji terapija), taip pat kartu su garo padavimu paduodami skirtingi kvapai, skirti kvapų terapijai. Garo padavimo anga išpildyta taip, jog garinėje sukūriamas tankaus garo efektas, kas leidžia maksimaliai mėgautis garinės pirties malonumais. Papildomai garinėje pirtyje įrengti Kneipp’o šalto vandens fontanas ir apsiprausimo dušeliai.


Šalia pirčių įrengti dušai su išskirtinę Devon & Devon santechnikos įrangą.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    SPA Projekto aprašymas Privačiame SPA centre įrengti skirtingi vandens atrakcijų baseinai iš nerūdijančio plieno. Plaukymo baseinas ir SPA masažinis/sūkurinis baseinas įrengti su persipylimo lataku (persipilantys baseinai). Baseinai įrengti su aukštos kokybės “premium” lygio BlueClear/chlorozono vandens dezinfekavimo įranga, EcoClean SuperS filtravimo įranga ir protingą Ospa-BlueControl valdymo įranga. Vokietijos gamintojas...

    Project details
    • Status Completed works
    • Type Sports Centres / Sport halls / Swimming Pools / Fitness Centres / Sports Facilities / Leisure Centres
    Archilovers On Instagram