Colorificio Carnico

Tolmezzo / Italy / 2016

0
0 Love 1,060 Visits Published

The project involves the restructuring of the retail space, with a new arrangement of shelves and new routes for customers. The material chosen to accommodate the goods are in the black metal shelving, which bring better emphasize the color jars and all the goods exhibited. The movable walls are designed in compensated. We can find the area for samples of materials and finishes, the cabinet that houses all the spry cans, suitably housed for color gradation, the angle of the fine arts with shelves for all artists' canvases.
The back wall becomes a focal point for those who enter, emphasized the logo of the old family business and exposure of historical jars that over the years the Sikkens has produced.
The bar is designed in plywood and the floor is made of galvanized sheet metal, this to emphasize and create the appearance American store once, all made more cheerful and contemporary with painted industrial lamps of various colors.

0 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The project involves the restructuring of the retail space, with a new arrangement of shelves and new routes for customers. The material chosen to accommodate the goods are in the black metal shelving, which bring better emphasize the color jars and all the goods exhibited. The movable walls are designed in compensated. We can find the area for samples of materials and finishes, the cabinet that houses all the spry cans, suitably housed for color gradation, the angle of the fine arts with...

    Project details
    • Year 2016
    • Work started in 2015
    • Work finished in 2016
    • Client Coloroficio Carnico
    • Status Completed works
    • Type Showrooms/Shops / Interior Design / Custom Furniture
    Archilovers On Instagram