Restaurant De Klub | Void interieurarchitectuur

Utrecht / Netherlands / 2014

13
13 Love 4,426 Visits Published

NL - "Aan de verkeerde kant van het station, voorbij de tippelzone, naast de uitgestrekte parkeerplaats waar de Utrechtse stadsbussen de nacht doorbrengen, daar staat het voormalige distributiecentrum van de coöperatieve apothekersvereniging." 


Zo omschrijft NRC Handelsblad recensent Joël Broekaert de locatie van het nieuwe restaurant en cateringbedrijf De Klub in het fabriekspand van Vechtclub XL.


Aansluitend bij de locatie is ervoor gekozen om het ruige karakter ook in het interieur te behouden. De originele betonnen fabrieksvloer zorgt voor een prettige uitstraling vanwege haar warme kleur. Het plafond heeft een akoestische behandeling gekregen. De open keuken wordt door een 7 meter lange betonnen bar omsloten.
De afwerking van wanden, bar, verdiepte borrel-vensterbank bestaat uit tegelwerk: De bar en het toiletdoosje in donkergroen, de wanden en vensterbank aan de gevel in wit. Ook is een compleet betegelde zitbank aan het interieur toegevoegd achterin het restaurant.


Restaurant De Klub biedt de 150 creatieve ondernemers uit het Vechtclub XL een plek voor koffie tot en met diner. Overdag vind je er danook veel mensen achter hun koffie en laptop. Daarnaast is het restaurant ook geopend voor publiek van buitenaf die graag omfietsen voor deze goede keuken.

13 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    NL - "Aan de verkeerde kant van het station, voorbij de tippelzone, naast de uitgestrekte parkeerplaats waar de Utrechtse stadsbussen de nacht doorbrengen, daar staat het voormalige distributiecentrum van de coöperatieve apothekersvereniging."  Zo omschrijft NRC Handelsblad recensent Joël Broekaert de locatie van het nieuwe restaurant en cateringbedrijf De Klub in het fabriekspand van Vechtclub XL. Aansluitend bij de locatie is ervoor gekozen om het ruige karakter ook in het...

    Project details
    • Year 2014
    • Work finished in 2014
    • Status Completed works
    • Type Restaurants
    Archilovers On Instagram
    Lovers 13 users