Car Park Refurbishment & Signage | Marc Duran &Co.

Sabadell / Spain / 2008

0
0 Love 666 Visits Published

Reforma i senyalització de l’aparcament per a una empresa especialitzada en la distribució de material elèctric per a instal·ladors professionals en indústries i habitatges. Des de fa més d’una dècada també ofereix cursos gratuïts a professionals instal·ladors perquè actualitzin els seus coneixements sobre les noves tècniques, materials i normatives que afecten al seu treball. 


EL MOVIMENT QUE GENERA AQUEST NEGOCI PLANTEJA OFERIR UN APARCAMENT GRATUÏT PER ALS SEUS CLIENTS, QUE ALHORA FUNCIONARÀ COM A SHOWROOM DE IL·LUMINACIÓ EXTERIOR.



Es tracta d’una reforma superficial, que saneja parets, coberta i estructura de fusta,vestint-la amb colors corporatius i utilitzant la il·luminació de manera un tant dramatúrgica, posant l’accent en el logotip i el símbol. El passadís, des de l’accés a nivell de carrer fins al pati d’illa on els vehicles aparquen, s’enfosqueix amb negre emfatitzant l’efecte de canvi de d’atmosfera. Del carrer a la “Sumi”.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Reforma i senyalització de l’aparcament per a una empresa especialitzada en la distribució de material elèctric per a instal·ladors professionals en indústries i habitatges. Des de fa més d’una dècada també ofereix cursos gratuïts a professionals instal·ladors perquè actualitzin els seus coneixements sobre les noves tècniques, materials i normatives que afecten al seu treball.  EL MOVIMENT QUE...

    Project details
    • Year 2008
    • Work started in 2008
    • Work finished in 2008
    • Client PonsPuig Arquitectura for Suministradora del Vallès
    • Status Completed works
    • Type Parking facilities
    Archilovers On Instagram