Mega Plaza II | Metropolis Oficina de Arquitectura

Lima / Peru

0
0 Love 871 Visits Published

Extension designed in the second floor of a shopping mall. The new offer is developed around a central space whose geometry is reinforced with the treatment of strips in the vertical surfaces.
The corridors have canvas roof tops that act as membranes to filter the dome sunlight and, during the night, they are converted into screens reflecting the projected light and creating an indirect light effect. This space will be connected to the existing zones with the future
extension of the complex and will offer direct access to the great main square.


 


Design:
Metrópolis Oficina de Arquitectura
Arch. José Orrego Herrera

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Extension designed in the second floor of a shopping mall. The new offer is developed around a central space whose geometry is reinforced with the treatment of strips in the vertical surfaces.The corridors have canvas roof tops that act as membranes to filter the dome sunlight and, during the night, they are converted into screens reflecting the projected light and creating an indirect light effect. This space will be connected to the existing zones with the...

    Project details
    • Status Completed works
    Archilovers On Instagram