Holcombe House | Davis Landscape Architecture

London / United Kingdom / 2013

0
0 Love 543 Visits Published

Our client’s intention was to separate two buildings that had merged over the years so they could function once again as two distinct residential properties. Our brief was therefore to apportion the landscape associated with these buildings to each individual property.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Our client’s intention was to separate two buildings that had merged over the years so they could function once again as two distinct residential properties. Our brief was therefore to apportion the landscape associated with these buildings to each individual property.

    Project details
    • Year 2013
    • Status Completed works
    • Type Apartments
    Archilovers On Instagram