Ribeira das Taínhas Community Lounge | NEW Studio Arquitectos

Multi-purpose civic centres Vila Franca Do Campo / Portugal / 2015

8
8 Love 1,553 Visits Published

The architecture of the Community Lounge of Ribeira das Taínhas aspires to be a reflection of the nature of the site where it is located, with a view to the local nature and sea.



The building develops in a self-absorbed organic shape, with the goal of creating a single and unique place to ludic activities such as socialising, music, games and parties,  providing the whole community a polyvalent and versatile space.

8 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The architecture of the Community Lounge of Ribeira das Taínhas aspires to be a reflection of the nature of the site where it is located, with a view to the local nature and sea. The building develops in a self-absorbed organic shape, with the goal of creating a single and unique place to ludic activities such as socialising, music, games and...

    Project details
    • Year 2015
    • Work started in 2014
    • Work finished in 2015
    • Main structure Reinforced concrete
    • Client Câmara Municipal de Vila Franca do Campo
    • Status Completed works
    • Type Government and institutional buildings / multi-purpose civic centres
    • Websitehttp://www.newstudio.pt
    Archilovers On Instagram
    Lovers 8 users