East Village Marketing Suite

London / United Kingdom / 2014

0
0 Love 499 Visits Published

The square in front of East Village Marketing Suite functions as one of the main access routes into East Village, a new residential zone built as a result of the London Olympic legacey.

The square in front of the marketing suite has been treated as a single space in a formal manner.  Blocks of panting are located at its edges and flush paving to its centre. The raised planters to the front of the square are topped with a wide wooden seating element.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The square in front of East Village Marketing Suite functions as one of the main access routes into East Village, a new residential zone built as a result of the London Olympic legacey.The square in front of the marketing suite has been treated as a single space in a formal manner.  Blocks of panting are located at its edges and flush paving to its centre. The raised planters to the front of the square are topped with a wide wooden seating element.

    Project details
    • Year 2014
    • Work started in 2013
    • Work finished in 2014
    • Status Completed works
    • Type Public Squares / Urban Renewal
    Archilovers On Instagram