Ravenscourt House, Hammersmith, London

London / United Kingdom / 2014

0
0 Love 658 Visits Published

The arrangement of the proposed buildings created three courtyard spaces. The south and west courtyards are located at lower ground floor level whilst the north courtyard is at ground floor.



The two lower ground floor courtyards were designed as breakout spaces for the students to inhabit and relax.



The upper space functions as the main entrance to this development. It also accommodates two disabled parking spaces.



The planting was specified to provide all year round interest, whist being suitable to the challenging courtyard spaces.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The arrangement of the proposed buildings created three courtyard spaces. The south and west courtyards are located at lower ground floor level whilst the north courtyard is at ground floor. The two lower ground floor courtyards were designed as breakout spaces for the students to inhabit and relax. The upper space functions as the main entrance to this development. It also accommodates two disabled parking spaces. The planting was specified to provide all year round interest, whist being...

    Project details
    • Year 2014
    • Work started in 2013
    • Work finished in 2014
    • Status Completed works
    • Type Public Squares / Student Halls of residence
    Archilovers On Instagram