Totteridge Lane

London / United Kingdom / 2013

1
1 Love 399 Visits Published

To the front of the site our landscape architects needed to accommodate vehicular access to the car lift (located within the building envelope), and the requirements of the main pedestrian access to the the building's entrance. In addition the requirements of service and refuse vehicles, including turning heads, needed to accommodated within this landscape zone. We managed to satisfy these requirements by having a single paved pedestrian and vehicular surface (shared surface) to the building frontage, the pedestrian zone (and vehicular overrun) was finished with a resin bonded topping.

1 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    To the front of the site our landscape architects needed to accommodate vehicular access to the car lift (located within the building envelope), and the requirements of the main pedestrian access to the the building's entrance. In addition the requirements of service and refuse vehicles, including turning heads, needed to accommodated within this landscape zone. We managed to satisfy these requirements by having a single paved pedestrian and vehicular surface (shared surface) to the building...

    Project details
    • Year 2013
    • Work started in 2012
    • Work finished in 2013
    • Status Completed works
    • Type Multi-family residence
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users