PIANO B

New headquarter: Piano B Square. Milan / Italy / 2015

3
3 Love 517 Visits Published

The client, Piano B, asked us to design his Headquarter, in one of the emerging areas of Milan. Wide space internally free from rules, to be organized and defined. 


We used white mood to create an open creative atmosphere, for communicate positive energy lively and lightly. Plants open view, and no barriers from walls or divisions. 

3 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The client, Piano B, asked us to design his Headquarter, in one of the emerging areas of Milan. Wide space internally free from rules, to be organized and defined.  We used white mood to create an open creative atmosphere, for communicate positive energy lively and lightly. Plants open view, and no barriers from walls or divisions. 

    Project details
    • Year 2015
    • Work started in 2015
    • Work finished in 2015
    • Status Completed works
    • Type Office Buildings / Interior Design
    Archilovers On Instagram
    Lovers 3 users