Plough Lane Croydon, London

Croydon / United Kingdom / 2013

0
0 Love 343 Visits Published

The topography of the existing site was steeply sloping from the back of the plot to the road frontage. Our proposals terraced the rear garden to maximise the usable communal space and had the intention to optimise the amount of light entering the building at the lower level to the rear.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The topography of the existing site was steeply sloping from the back of the plot to the road frontage. Our proposals terraced the rear garden to maximise the usable communal space and had the intention to optimise the amount of light entering the building at the lower level to the rear.

    Project details
    • Year 2013
    • Work started in 2012
    • Work finished in 2013
    • Status Completed works
    • Type Multi-family residence
    Archilovers On Instagram