Riqualificazione grafica Galleria Commerciale Coop - Susa (TO)

squares and color Avigliana / Italy / 2011

0
0 Love 625 Visits Published

Si tratta di un intervento grafico di piccola entità e dal budget limitato. La ristrutturazione parziale della galleria è stata accompagnata dalla verniciatura e dall’inserimento di elementi visivi nuovi, oltrechè da una nuova illuminazione.


It is a minor operation and small budget graphic project. The partial refurbishment of the mall was accompanied by the painting and the insertion of new visual elements, besides a new lighting.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Si tratta di un intervento grafico di piccola entità e dal budget limitato. La ristrutturazione parziale della galleria è stata accompagnata dalla verniciatura e dall’inserimento di elementi visivi nuovi, oltrechè da una nuova illuminazione. It is a minor operation and small budget graphic project. The partial refurbishment of the mall was accompanied by the painting and the insertion of new visual elements, besides a new lighting.

    Project details
    • Year 2011
    • Work started in 2011
    • Work finished in 2011
    • Status Completed works
    • Type Shopping Malls
    Archilovers On Instagram