Norton Road House Kallista

Alterations & Additions Kallista / Australia

0
0 Love 522 Visits Published

A addition to an existing 1920′s timber cottage located in the hills surrounding Melbourne, reorganises a series of mix matched alterations added during its previous oocupation.


Orientation of the living/dining spaces and connecting them to a new expanded north-east facing deck, allows for connection to the landscape & adjacent garden.


A small ensuite of a new master suite is decorated with an ‘art wall’ of cleverly coloured tiles defining the space.


Clad in ‘black’ Shadowclad panels answers the clients desire for ‘just a black box’ at the rear of their baby blue country cottage.


(in association with architect Deb Kunda)

0 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    A addition to an existing 1920′s timber cottage located in the hills surrounding Melbourne, reorganises a series of mix matched alterations added during its previous oocupation. Orientation of the living/dining spaces and connecting them to a new expanded north-east facing deck, allows for connection to the landscape & adjacent garden. A small ensuite of a new master suite is decorated with an ‘art wall’ of cleverly coloured tiles defining the space. Clad in...

    Project details
    • Status Completed works
    Archilovers On Instagram