privet house

renovation Ramat Hasharon / Israel / 2010

4
4 Love 653 Visits Published

Massive renovation of an old house next to a forest, while adding new spaces and use of existing spaces for various functions.


Opening the building to the pool and woods, and using light that flows to each region indirectly throughout the day.


Emphasis on the use of  disconnecting details in: ceilings, panels and carpentry.

4 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Massive renovation of an old house next to a forest, while adding new spaces and use of existing spaces for various functions. Opening the building to the pool and woods, and using light that flows to each region indirectly throughout the day. Emphasis on the use of  disconnecting details in: ceilings, panels and carpentry.

    Project details
    • Year 2010
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence / Interior Design / Custom Furniture
    Archilovers On Instagram
    Lovers 4 users