apartamento GRZ

Porto Alegre / Brazil / 2015

4
4 Love 467 Visits Published

The starting point for the design of this apartment was the pleasure of the owners, a young couple, in receiving family and friends. This way, we organized all the living area in order that a maximum number of guests could be received comfortably and in an integrated way. The dining table, positioned between the kitchen and living area, serves already as a support for the daily use of the kitchen and in the barbecue area was added a smaller table, setting up a “gourmet space”. Regarding finishing, neutral tonalities, rustic wood and mirror were used to expand at most this social area. Were proposed also subtle divisions in the ceiling, in order to differentiate in an integrated way the spaces.

4 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The starting point for the design of this apartment was the pleasure of the owners, a young couple, in receiving family and friends. This way, we organized all the living area in order that a maximum number of guests could be received comfortably and in an integrated way. The dining table, positioned between the kitchen and living area, serves already as a support for the daily use of the kitchen and in the barbecue area was added a smaller table, setting up a “gourmet space”....

    Project details
    • Year 2015
    • Work started in 2014
    • Work finished in 2015
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Interior Design
    Archilovers On Instagram
    Lovers 4 users