Minakuchi House

Shiga / Japan / 2014

12
12 Love 2,487 Visits Published
The plan projects that thought that taking advantage of the texture of the thing itself, and that put out or how to create a space to be able to have the attachment in the future. This site is facing the rural scene scenic, but it is also the land closed surrounded by a peripheral wall. Where it is allowed to place a major feature on the second floor, we thought the configuration space that can be enjoy the scenery on the second floor in a relaxed manner. By using a configuration simple as a space, by which performs production utilizing the texture of each that you want to use, and partitioning the space in the furniture and fittings of the original antique, it has created a space rich and diverse. The appearance and design with a strong presence is located dignified toward the rural scene, it is expected that this symbolism is to blend rural scene future.
12 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The plan projects that thought that taking advantage of the texture of the thing itself, and that put out or how to create a space to be able to have the attachment in the future. This site is facing the rural scene scenic, but it is also the land closed surrounded by a peripheral wall. Where it is allowed to place a major feature on the second floor, we thought the configuration space that can be enjoy the scenery on the second floor in a relaxed manner. By using a configuration simple as a...

    Project details
    • Year 2014
    • Work finished in 2014
    • Main structure Wood
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence
    Archilovers On Instagram
    Lovers 12 users