Vahn house | Han van der Stap

Yongin-si / South Korea / 2008

4
4 Love 1,108 Visits Published
Small three floor house for a young modern couple in the nature near Seoul. The form derives from a cube 9 x 9 x 9 meter of which the top corner is stretched 15 degrees upwards. Two side walls are tilted. The ground floor and the second floor are connected with a void. Together with the tilted walls this creates a dynamic twist of the interior space. The open space gathers several functions. there are no doors. Skylight and windows bring in daylight and sunshine at strategic locations, connecting the house to the garden.
4 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Small three floor house for a young modern couple in the nature near Seoul. The form derives from a cube 9 x 9 x 9 meter of which the top corner is stretched 15 degrees upwards. Two side walls are tilted. The ground floor and the second floor are connected with a void. Together with the tilted walls this creates a dynamic twist of the interior space. The open space gathers several functions. there are no doors. Skylight and windows bring in daylight and sunshine at strategic locations,...

    Project details
    • Year 2008
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence / Interior Design / Custom Furniture
    Archilovers On Instagram
    Lovers 4 users