Breeze House | Anton Levashov

Sochi / Russian Federation / 2011

7
7 Love 1,780 Visits Published
This project has been created with a view aimed for a small plot of land, that's the entire reason why the swimming pool is made out alike and so is the aerary out on the roof in this precise manner.
I haven't had much time in creating this, that's exactly why my picture is shaped out with the area observed as kind of an abstract one.
My vision of architecture, style and their own sense of freedom in space is reflected in the forms of the building, its lines and lots of glass.
I just adore the presence of white colour in the architecture, to me this is the colour symbolizing freedom and light substantiality.
This house is designed for the folks who are delighted to enjoy huge torrents of freedom space and a streak of horizon ahead.
7 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    This project has been created with a view aimed for a small plot of land, that's the entire reason why the swimming pool is made out alike and so is the aerary out on the roof in this precise manner. I haven't had much time in creating this, that's exactly why my picture is shaped out with the area observed as kind of an abstract one. My vision of architecture, style and their own sense of freedom in space is reflected in the forms of the building, its lines and lots of glass. I just adore...

    Project details
    • Year 2011
    • Work started in 2011
    • Work finished in 2011
    • Main structure Reinforced concrete
    • Status Unrealised proposals
    • Type Single-family residence
    Archilovers On Instagram
    Lovers 7 users