Michiel Mels

Photographer Antwerp / Belgium

0
send a message
Michiel Mels 0
Michiel Mels
75 Mile B2B Fotografie deelt uw passie voor architectuur. Het verhaal van een gebouw vertellen, dat is mijn vak en mijn passie. Als gepassioneerd vakman breng ik met liefde voor het vak reeds twaalf jaar lang bouwprojecten in beeld.

Architectuurfotografie is een vak apart, net zoals elke stap in het bouwproces. Alleen een ervaren vakfotograaf is technisch en creatief voldoende onderlegd om uw projecten de présence te geven die ze verdienen. Een architectuurfotograaf toont uw gebouw als een naadloze synthese van volumes, krachtlijnen, licht en materialen.

Wilt u uw verhaal optimaal in beeld laten brengen? Doe dan beroep op een professional. Een goede vakfotograaf kost geen arm en een been, maar werkt efficiënt. Een full-time beroepsfotograaf levert vakwerk, en hanteert een correcte prijs. Om uw afgewerkte projecten op een visuele manier te delen met de wereld, is een professionele portfolio de beste power-tool. Met goede professionele foto’s kunt u met gepaste trots de realisatie van uw ideeën tonen aan al uw relaties en prospecten.

75 Mile B2B Fotografie is u graag van dienst voor de samenstelling van uw foto-portfolio en beschouwt het als een voorrecht om u veel geïnteresseerde kijkers te bezorgen. Vanuit de overtuiging dat elk goed gebouw een optimale foto verdient, kom ik u graag persoonlijk mijn portfolio voorstellen. Aarzelt u niet om me te contacteren.


75 Mile B2B Fotografie - fact sheet:

-fulltime beroepsfotograaf Michiel Mels
-specialisatie architectuurfotografie
-12 jaar vakervaring
-opleiding: Master in Photography and Visual Arts
-thuisbasis: Antwerpen, BE
-website: http://www.75mile.eu/architectuurfotografie.html
-E-mail: [email protected]
-Tel: (+32) 479 340 264
Michiel Mels
Michiel Mels

Follow Michiel Mels also on

Teams 1 teams