D+INTERIOR

Interior Design Firm Ghent / Belgium

0
0 Followers 418 Visits
D+INTERIOR 0
D+INTERIOR
In 2009 leerden Jency en Cliff elkaar kennen tijdens hun opleiding Interieurvormgeving aan het KASK in Gent. Al snel ontdekten ze dat ze veel gemeenschappelijk hadden. Niet enkel de stijl en manier van aanpak bij het ontwerpen, maar ook hun toekomstvisie sloten erg op elkaar aan. De eerste plannen om samen een bedrijf op te starten waarbij ze hun talenten konden combineren, lieten dan ook niet lang op zich wachten.


In juni 2013 zag D+ Interior het levenslicht, een project waar ze hun hart en ziel konden in steken en waar ze de ontwerpen met hun persoonlijke touch konden in uitwerken. Nu, twee jaar later hebben ze al mooie resultaten geboekt. Hun frisse kijk en flexibiliteit zijn kwaliteiten die ze daarin laten naar voor komen, door originele ontwerpen te brengen in aangepaste genres. D+ Interior representeert voornamelijk een moderne stijl met integratie van andere invloeden, naargelang de vereisten van het ontwerp.


Na de studies besloot Jency om terug te keren naar zijn West-Vlaamse roots, terwijl Cliff verleid was door de charme van de Oost-Vlaamse hoofdstad. Ze besloten dan ook om niet te focussen op een bepaalde regio, maar om op de geografische voordelen in te spelen: zo staat Jency vooral in voor de projecten in West-Vlaanderen en Cliff voor die van Oost-Vlaanderen. Desondanks staat de samenwerking nog steeds centraal en functioneren ze vooral als een team, omdat ze weten dat één plus één drie is, met de juiste aanpak. En D+ doelt altijd op dat tikkeltje meer.
D+INTERIOR
D+INTERIOR
  • Tel 0479639766

In 2009 leerden Jency en Cliff elkaar kennen tijdens hun opleiding Interieurvormgeving aan het KASK in Gent. Al snel ontdekten ze dat ze veel gemeenschappelijk hadden. Niet enkel de stijl en manier van aanpak bij het ontwerpen, maar ook hun toekomstvisie sloten erg op elkaar aan. De eerste plannen om samen een bedrijf op te starten waarbij ze hun talenten konden combineren, lieten dan ook niet lang op zich wachten. In juni 2013 zag D+ Interior het levenslicht, een project waar ze hun hart...

Follow D+INTERIOR also on


Activities