Donald Osborne Architect

Architecture Firm Leiden / Netherlands

2
2 Followers 985 Visits
Donald Osborne Architect 2
Donald Osborne Architect
Ik ben Donald Osborne, een jonge ambitieuze architect.
Mijn ervaring ligt in de breedte van het vakgebied, van stedenbouwkundig ontwerpen tot het ontwerpen, uitwerken en realiseren van gebouwen. Dit volgens een integrale ontwerp aanpak. Veel aandacht besteed ik aan het, in de verschillende fases van het proces, overeind houden van heldere ontwerp oplossingen. Bewust gecreëerde meerwaarden blijven zo vanaf de initiatief fase tot de ingebruikname gegarandeerd.

In het proces van ontwerpen en bouwen maak ik gebruik van een netwerk van professionals. Zowel van binnen als buiten het vakgebied adviseren en ondersteunen zij waar nodig. Per project kan een team op maat worden samengesteld zodat de ontwerp opgave en klant optimaal bediend kunnen worden. Met input vanuit de verschillende vakdisciplines wordt een geïntegreerd hoogwaardig eindproduct nagestreefd.

Voor Buro Amsterdam werk ik intensief aan een tijdsbestendige architectuur en leefomgeving aan verschillende projecten binnen de Ring van Amsterdam.

Donald Osborne Architect
Donald Osborne Architect
  • Address Lodewijk Napoleonstraat 15, 2316 Leiden | Netherlands
  • Tel (06)27137506

Ik ben Donald Osborne, een jonge ambitieuze architect. Mijn ervaring ligt in de breedte van het vakgebied, van stedenbouwkundig ontwerpen tot het ontwerpen, uitwerken en realiseren van gebouwen. Dit volgens een integrale ontwerp aanpak. Veel aandacht besteed ik aan het, in de verschillende fases van het proces, overeind houden van heldere ontwerp oplossingen. Bewust gecreëerde meerwaarden blijven zo vanaf de initiatief fase tot de ingebruikname gegarandeerd. In het proces van ontwerpen en...

Activities