Tailor Made Arkitekter

Architecture Firm Gothenburg / Sweden

6
6 Followers 1,284 Visits
Tailor Made Arkitekter 6
Tailor Made Arkitekter
Tailor Made arkitekter drivs sedan vintern 2013 av Fredrik Olson (arkitekt SAR/MSA). Byrån startade ur viljan att maximalt kunna fokusera på utveckling av hus-i-växthus-konceptet. Ett starkt personligt intresse sedan flera år tillbaka. Vi är helt enkelt en arkitektbyrå med ett brinnande intresse för hållbar arkitektur och växthusboende.

Tailor Made arkitekter har stor erfarenhet av att tillsammans med kunden “vaska fram” kärnvärdena för projektet för att hitta rätt helhetslösning avseende arkitektoniska kvalitéer, rumsorganisation, funktion, ekonomi och genomförande.
Tailor Made Arkitekter
Tailor Made Arkitekter
  • Address Järntorgsgatan 12-14, 413 01 Gothenburg | Sweden
  • Tel +46(0)70 7396395

Tailor Made arkitekter drivs sedan vintern 2013 av Fredrik Olson (arkitekt SAR/MSA). Byrån startade ur viljan att maximalt kunna fokusera på utveckling av hus-i-växthus-konceptet. Ett starkt personligt intresse sedan flera år tillbaka. Vi är helt enkelt en arkitektbyrå med ett brinnande intresse för hållbar arkitektur och växthusboende. Tailor Made arkitekter har stor erfarenhet av att tillsammans med kunden “vaska fram” kärnvärdena för projektet för att hitta rätt helhetslösning avseende...

Activities