WillemsenU Architecten

Architecture Firm Eindhoven / Netherlands

5
5 Followers 1,047 Visits
WillemsenU Architecten 5
WillemsenU Architecten
WillemsenU bureau voor hedendaagse architectuur

WillemsenU staat voor betrokkenheid van gebruikers in onze projecten. U staat daarbij centraal. Uitgangspunt voor ieder ontwerp zijn de wensen van onze opdrachtgevers. Goed luisteren en een goede dialoog vinden we essentieel voor een goed resultaat, waar iedereen trots op is.

Ons bureau heeft ruime ervaring met zowel projectmatige als particuliere woningen en we zijn continue op zoek naar de uitdaging om de voordelen van beiden te combineren.

Duurzaamheid is voor ons geen doel op zich, maar een vanzelfsprekend onderdeel van het ontwerp. Energiebewust ontwerpen, integratie met de natuur en het landschap en gebruik van duurzame materialen gaan hand in hand met elkaar tijdens het ontwerp. Vakmanschap en aandacht voor detaillering is de basis voor de kwaliteit van onze gebouwen.
WillemsenU Architecten
WillemsenU Architecten

WillemsenU bureau voor hedendaagse architectuur WillemsenU staat voor betrokkenheid van gebruikers in onze projecten. U staat daarbij centraal. Uitgangspunt voor ieder ontwerp zijn de wensen van onze opdrachtgevers. Goed luisteren en een goede dialoog vinden we essentieel voor een goed resultaat, waar iedereen trots op is. Ons bureau heeft ruime ervaring met zowel projectmatige als particuliere woningen en we zijn continue op zoek naar de uitdaging om de voordelen van beiden te...

Activities