Apriculaiset

Team Finland

5
5 Followers 787 Visits
Apriculaiset 5
Apriculaiset
[FI]

Me Apriculaiset olemme tila -ja sisustussuunnittelun intohimoisia ammattilaisia.
Galleriasta löydät kohteitamme vuosien varrelta, kodeista, hotelleihin, ravintoloista toimistoihin, sporttibaareista, aitioihin ja messuosastoihin. Mieluisin kohde on aina se uusin joka on työn alla ja kaikki projektimme teemme samalla innostuksella, jotta voimme olla ylpeitä niistä pienimmistäkin.

Suunnitteluprojekti lähtee liikkeelle ensimmäisestä veloituksettomasta tapaamisesta. Toteutus mietitään aina tilaajan tarpeita vastaavaksi. Lähtökohtina ovat tilan lisäksi asiakkaan henkilökohtaiset toiveet, aikataulu sekä budjetti. Suunnittelijana kuuntelemme, eläydymme ja etsimme ratkaisuja joissa toteutuu asiakkaan mielikuva viihtyisästä ja toimivasta ympäristöstä.
Apriculaiset
Apriculaiset

[FI] Me Apriculaiset olemme tila -ja sisustussuunnittelun intohimoisia ammattilaisia. Galleriasta löydät kohteitamme vuosien varrelta, kodeista, hotelleihin, ravintoloista toimistoihin, sporttibaareista, aitioihin ja messuosastoihin. Mieluisin kohde on aina se uusin joka on työn alla ja kaikki projektimme teemme samalla innostuksella, jotta voimme olla ylpeitä niistä pienimmistäkin. Suunnitteluprojekti lähtee liikkeelle ensimmäisestä veloituksettomasta tapaamisesta. Toteutus mietitään...

Follow Apriculaiset also on


Activities