Meter Arkitektur AS

Team Fredrikstad / Norway

1
1 Followers 604 Visits
Meter Arkitektur AS 1
Meter Arkitektur AS
Meter Arkitektur AS er et arkitektkontor i Fredrikstad. Vi har per i dag 7 ansatte arkitekter, og vi er prosjekterende og ansvarlig søkere for alle typer byggverk. Vårt arbeidsområde er hele landet.

En stor del av vår virksomhet er næringsbygninger for både eiendomsutviklere, entreprenører og direkte med kunde. Kjøle- og fryselagre har vi gjort flere av, hvor Asko Nord i Tromsø er et eksempel som ble ferdigstilt høsten 2011. I år ferdigstilles Bamas hovedkvarter i Oslo som vil inneholde både kontorer og terminal.

Mange av våre oppgaver går ut på å utvikle gode bolig- og næringsområder over hele Østlandet, hvor vi også utarbeider reguleringsplaner. For tiden arbeider vi blant annet med utvikling av området kjent som Offisersporten utenfor Gamlebyen i Fredrikstad, i tett samarbeid med landskapsarkitekter og arealplanlegger. Utover dette jobber vi kontinuerlig med flere eneboliger og hytter på Østlandet.
Meter Arkitektur AS
Meter Arkitektur AS

Meter Arkitektur AS er et arkitektkontor i Fredrikstad. Vi har per i dag 7 ansatte arkitekter, og vi er prosjekterende og ansvarlig søkere for alle typer byggverk. Vårt arbeidsområde er hele landet. En stor del av vår virksomhet er næringsbygninger for både eiendomsutviklere, entreprenører og direkte med kunde. Kjøle- og fryselagre har vi gjort flere av, hvor Asko Nord i Tromsø er et eksempel som ble ferdigstilt høsten 2011. I år ferdigstilles Bamas hovedkvarter i Oslo som vil inneholde...

Follow Meter Arkitektur AS also on


Activities