VENS Architecten

Architecture Firm Amsterdam / Netherlands

3
3 Followers 1,340 Visits
VENS Architecten 3
VENS Architecten
VENS is de architectuurstudio van Bas Vogelpoel en Janpaul Scholtmeijer. We werken aan uiteenlopende projecten van product tot gebouw, altijd functioneel, altijd betekenisvol. We werken aan gevarieerde projecten zoals paviljoens, sportclubs, winkels en eventdesign tot aan privé huizen nieuw en verbouw. Minimalistisch met een gevoel voor drama.

We kennen elkaar al sinds onze studietijd, eerst als vrienden, later als ontwerppartners. We vervullen op allerlei niveau's andere rollen in het bureau en zijn soms erg tegengesteld. Die verschillen vormen de basis van onze samenwerking, doordat ze elkaar aanvullen tot een geheel.
VENS Architecten
VENS Architecten
  • Address Arie Biemondstraat 111, 1054 PD Amsterdam | Netherlands

VENS is de architectuurstudio van Bas Vogelpoel en Janpaul Scholtmeijer. We werken aan uiteenlopende projecten van product tot gebouw, altijd functioneel, altijd betekenisvol. We werken aan gevarieerde projecten zoals paviljoens, sportclubs, winkels en eventdesign tot aan privé huizen nieuw en verbouw. Minimalistisch met een gevoel voor drama. We kennen elkaar al sinds onze studietijd, eerst als vrienden, later als ontwerppartners. We vervullen op allerlei niveau's andere rollen in het...

Follow VENS Architecten also on