House in Godella

Godella / Spain

13
13 Love 1,677 Visits Published
EN- The house is conceived as a succession of displaced volumes generating the relationship between the different uses. The volume of access is located in such a way that it denies the views to the plot, then open to them on the inside, in a continuous relationship with the exterior with openings and patio. ARCHITECTS: Borja García, Jorge Cortés, Sergio García-Gasco. COLLABORATORS: Inma Lifante.
 PHOTOGRAPHY: Borja García, Sergio García-Gasco.
LOCATION: Campolivar, Godella (Valencia). ES- La vivienda se concibe como una sucesión de volúmenes desplazados que generan lo recorridos y relaciones de usos. El volumen de acceso se sitúa de forma que niega las vistas a la parcela, para luego abrirse a ellas en el interior, en una continua relación con el exterior a base de aberturas y patios. ARQUITECTOS: Borja garcía, Jorge Cortés, Sergio García-Gasco.
COLABORADORES: Inma Lifante
. FOTOGRAFÍA: Borja García, Sergio García-Gasco.
 LOCALIZACIÓN: Campolivar, Godella (Valencia).
13 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    EN- The house is conceived as a succession of displaced volumes generating the relationship between the different uses. The volume of access is located in such a way that it denies the views to the plot, then open to them on the inside, in a continuous relationship with the exterior with openings and patio. ARCHITECTS: Borja García, Jorge Cortés, Sergio García-Gasco. COLLABORATORS: Inma Lifante.
 PHOTOGRAPHY: Borja García, Sergio García-Gasco.
LOCATION: Campolivar, Godella (Valencia). ES- La...

    Project details
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence / Interior Design
    Archilovers On Instagram
    Lovers 13 users