GULL

Restaurant&Bar Porto / Portugal / 2013

13
13 Love 2,524 Visits Published
The new and innovative space, gathering three functional - yet distinctive – complementary areas, is integrated in a recent renovated building. All combined - sushi restaurant, bar and lounge – maintain a singular, orientated philosophy, becoming a reference on space, lightning effects and ambiance. Attempting to escape the traditional japanese setting, the final piece is an innovative, attractive, confortable and contemporary one. The heterogeneous entanglement – apparently functionally incompatible – was a major endeavour since the very first day. From the materials chosen up to the connectivity and balance between spaces, all was arranged in a way to make them complimentary and dynamic. The space includes three floors elevated from the street level. The entrance, made through a staircase, synthesizes all ambiances one can find in each area inside. The staircase symbolizes Gull’s brand, where the access to the lounge, bar and restaurant is made at the end of it.
13 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The new and innovative space, gathering three functional - yet distinctive – complementary areas, is integrated in a recent renovated building. All combined - sushi restaurant, bar and lounge – maintain a singular, orientated philosophy, becoming a reference on space, lightning effects and ambiance. Attempting to escape the traditional japanese setting, the final piece is an innovative, attractive, confortable and contemporary one. The heterogeneous entanglement – apparently functionally...

    Archilovers On Instagram
    Lovers 13 users