Sculpture among old trees

Weggis / Switzerland / 2011

8
8 Love 1,404 Visits Published
The guesthouse is embedded into the old tree population like a sculpture. The site development in form of a 33m long runway connects the garage with the building and traverses with its slightly ascending slope the hanging ground. On the eastern façade side walls and a generous canopy protect the wooden decks, which create additional living space within the cliffy surrounding and a marvellous view into the landscape. The cladding of the façade made of timber and ALUCOBOND® build an enthralling contrast. In addition the guest area acts as a break through the two-story, dark structure, which is set unobtrusively in the background. Architects: Noah Design
8 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The guesthouse is embedded into the old tree population like a sculpture. The site development in form of a 33m long runway connects the garage with the building and traverses with its slightly ascending slope the hanging ground. On the eastern façade side walls and a generous canopy protect the wooden decks, which create additional living space within the cliffy surrounding and a marvellous view into the landscape. The cladding of the façade made of timber and ALUCOBOND® build an enthralling...

    Project details
    • Year 2011
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence / Country houses/cottages
    Archilovers On Instagram
    Lovers 8 users