Apartment C.

Turin / Italy / 2010

1
1 Love 1,368 Visits Published
The need to provide an individual room to each of the two adolescent children led to the reorganization of the spaces of an apartment on the eighth floor, with a splendid view over the park and Turin hill, sacrificing the former kitchen and transforming the former living room into an open space for all the daily living needs. The reorganization of the two bathrooms, in addition to renovating the function and the image of the rooms also allowed a convenient laundry room to be created. The wood flooring throughout all the rooms provides continuation to the apartment.
1 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The need to provide an individual room to each of the two adolescent children led to the reorganization of the spaces of an apartment on the eighth floor, with a splendid view over the park and Turin hill, sacrificing the former kitchen and transforming the former living room into an open space for all the daily living needs. The reorganization of the two bathrooms, in addition to renovating the function and the image of the rooms also allowed a convenient laundry room to be created. The wood...

    Project details
    • Year 2010
    • Work started in 2010
    • Work finished in 2010
    • Client Private
    • Cost 80.000
    • Status Completed works
    • Type Apartments
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users