Studio Apartment

Tel Aviv / Israel / 2011

5
5 Love 678 Visits Published

Studio apartment designed for a single 30 years old man who requested an open space with the texture of natural materials. The plan “brakes” the walls around the constructive grid while creating a space that seems larger than 40 square meters it actually is and a better connection to the view outside.

5 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Studio apartment designed for a single 30 years old man who requested an open space with the texture of natural materials. The plan “brakes” the walls around the constructive grid while creating a space that seems larger than 40 square meters it actually is and a better connection to the view outside.

    Project details
    • Year 2011
    • Work started in 2011
    • Work finished in 2011
    • Status Completed works
    • Type Interior Design / Lofts/Penthouses
    Archilovers On Instagram
    Lovers 5 users