Conservatory New Build and Living Space Reconfiguration

London / United Kingdom / 2013

1
1 Love 508 Visits Published
We have knocked through the morning room and the living room, installing steel beam to create on large open plan area. Bespoke coving have been made by hand to match the original. We have installed new wooden floor, created new cupboards in alcoves to match original design and painted throughout. We have designed and built a new bespoke conservatory with new timber doors leading from the rear sitting room. We have installed a new wooden floor, painted and decorated the new area. We have installed a new Aco drainage in powder coated ‘Farrow and Ball’ shade which was sympathetic to patio and garden design. See the before pictures: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.631889140171621.1073741828.375494565811081&type=3
1 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    We have knocked through the morning room and the living room, installing steel beam to create on large open plan area. Bespoke coving have been made by hand to match the original. We have installed new wooden floor, created new cupboards in alcoves to match original design and painted throughout. We have designed and built a new bespoke conservatory with new timber doors leading from the rear sitting room. We have installed a new wooden floor, painted and decorated the new area. We have...

    Project details
    • Year 2013
    • Work started in 2013
    • Work finished in 2013
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users