Apartment in Panorama-Voula

Voula / Greece / 2011

63
63 Love 6,291 Visits Published
Two apartments were transformed into one to accommodate a young couple and a future family.The result was a bright apartment with a feeling of lightness and tranquility. Seeking for interior axis of transparency lead the architects to create large windows extended to full height achieving continuity between interior and exterior. The internal walls were,done away with wherever possible or replaced by transparent surfaces and functional partitions like the wardrobe wall behind which the master bathroom disappears. The selected light colored materials projected on white background walls gave the space a relaxing aura dominated by clear lines and simplicity of form.
63 users love this project
Comments
View previous comments
    comment
    Enlarge image

    Two apartments were transformed into one to accommodate a young couple and a future family.The result was a bright apartment with a feeling of lightness and tranquility. Seeking for interior axis of transparency lead the architects to create large windows extended to full height achieving continuity between interior and exterior. The internal walls were,done away with wherever possible or replaced by transparent surfaces and functional partitions like the wardrobe wall behind which the...

    Project details
    • Year 2011
    • Work finished in 2011
    • Status Completed works
    • Type Apartments
    Archilovers On Instagram
    Lovers 63 users