Fundación

Manuel Fraga foundation Lugo / Spain / 2011

8
8 Love 1,950 Visits Published
Considering the local protection of the building, the project maintains the existing facades and the exterior volume of the house, emptying the interior in order to adapt the house to the new program of the Foundation. The renovation includes an exhibition space on the ground floor, a reconstruction of the original house on the first floor and document storage on the second floor, with a double-height space which includes a reading room on a mezzanine.
8 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Considering the local protection of the building, the project maintains the existing facades and the exterior volume of the house, emptying the interior in order to adapt the house to the new program of the Foundation. The renovation includes an exhibition space on the ground floor, a reconstruction of the original house on the first floor and document storage on the second floor, with a double-height space which includes a reading room on a mezzanine.

    Project details
    • Year 2011
    • Work finished in 2011
    • Client Fundación Manuel Fraga
    • Status Completed works
    • Type Exhibitions /Installations
    Archilovers On Instagram
    Lovers 8 users