STUDIO PILATES TORINO

interior design Turin / Italy / 2011

12
12 Love 2,661 Visits Published
This project was conceived to convert pre-existing, but poorly laid-out, rooms into three distinct spaces each dedicated to specific activities. The focus of this project is the so-called decompression gangway which was intended as a means to familiarise visitors with the Pilates approach. The mood is thus warm thanks to the deep brown colour and wooden oak panel shell. The gangway has remodelled the internal atmosphere, leading out into the activity rooms and turning it into a more functional and recognizable space.
12 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    This project was conceived to convert pre-existing, but poorly laid-out, rooms into three distinct spaces each dedicated to specific activities. The focus of this project is the so-called decompression gangway which was intended as a means to familiarise visitors with the Pilates approach. The mood is thus warm thanks to the deep brown colour and wooden oak panel shell. The gangway has remodelled the internal atmosphere, leading out into the activity rooms and turning it into a more functional...

    Archilovers On Instagram
    Lovers 12 users