LA HOUSE

Londrina / Brazil / 2008

342
342 Love 33,191 Visits Published
This house was built in Londrina, Brazil, and it’s a big wooden box which calls everybody’s attention from inside and outside of the condominium. The house, designed for a young couple, abolished the spaces and traditional partitions.
342 users love this project
Comments
View previous comments
    comment
    Enlarge image

    This house was built in Londrina, Brazil, and it’s a big wooden box which calls everybody’s attention from inside and outside of the condominium. The house, designed for a young couple, abolished the spaces and traditional partitions.

    Project details
    • Year 2008
    • Work finished in 2008
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence
    Archilovers On Instagram
    Lovers 342 users