JARDINES

Monterrey / Mexico / 2010

38
38 Love 7,509 Visits Published
This project is proposed as an exercise of renewal by adding a garage and a playroom to an existing house. The added zones are distinguished with lighter forms and including them to the project by using the same language with the materials. In this way differs but is linked perfectly. Also the garden was remodel, adding to the natural built through concrete cubes.
38 users love this project
Comments
View previous comments
    comment
    Enlarge image

    This project is proposed as an exercise of renewal by adding a garage and a playroom to an existing house. The added zones are distinguished with lighter forms and including them to the project by using the same language with the materials. In this way differs but is linked perfectly. Also the garden was remodel, adding to the natural built through concrete cubes.

    Project details
    • Year 2010
    • Work finished in 2010
    • Main structure Reinforced concrete
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence
    Archilovers On Instagram
    Lovers 38 users