University cafeteria | MAT Studio

250 seat cafeteria Bucharest / Romania / 2022

1
1 Love 168 Visits Published

The refurbishment aims to create three meain seating areas: the continuous bench following the exterior walls; two strips of group seating and a central flexible area that cam be easily re-organized. 


The atmosphere is defined through contrasts - warm wood textures overimposing concrete, vivid colors next to white tiles and finishing off in a dark black ceiling. 

1 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The refurbishment aims to create three meain seating areas: the continuous bench following the exterior walls; two strips of group seating and a central flexible area that cam be easily re-organized.  The atmosphere is defined through contrasts - warm wood textures overimposing concrete, vivid colors next to white tiles and finishing off in a dark black ceiling. 

    Project details
    • Year 2022
    • Work started in 2022
    • Work finished in 2022
    • Status Completed works
    • Type Restaurants / Interior Design / Custom Furniture
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users