Four Seasons Pavilion | Uro Design Concepts

Changsha / China / 2022

4
4 Love 1,214 Visits Published

The project is located in the mountains on the outskirts of the city, away from the hustle and bustle of the city and the same living environment, living in the mountains, getting close to nature, and experiencing the rise and fall of life. In the meanwhile, it is hoped that this kind of cultural precipitation and pyrotechnics can also be reflected. The left hand is elegant and the right hand is pyrotechnic.


The seasons in Changsha are gorgeous and colorful. We found four main colors corresponding to the rich and varied seasons of Changsha from the ancient Chinese traditional colors as the colors of the indoor plants. We also borrowed the garden landscaping techniques, such as steps, grilles, pavilions, garden lights,intended to create a natural forest in the space, echoing with the outdoor mountain scenery.


Coexistence with nature is the aspiration and ideal of life for human beings. Build a house and create a better life experience.


The indoor plants together with the openness and closure of the space makes the vision sometimes open and sometimes private when walking around. Let the people roaming in the space have different change of mood, sometimes loose and sometimes tight, but maintaining a sense of ease and leisure.


Busy urban life has brought pressure and impetuousness to people. People in the city want to stay away from the hustle and bustle and avoid crowding. They looking forward to moving from the city to nature, breathing the natural air, and finding the inner voice. Exploring a natural and leisurely way of life is also a yearning for elegance and freedom.


*


项目名称 | 四季闲亭


Project Name | Four Seasons Pavilion


项目地点 | 长沙


Project Location | ChangSha


室内设计 | 则灵·URO


Interior Designer | ZESTART·URO


主创设计 | 张颖


Principal designer | Ying Zhang


硬装团队 | 吴锦洲 、陈明智、薛斌、游国胜、刘德琪、梁国恒


Interior Design | Jinzhou Wu、Mingzhi Chen、Guosheng You、Deqi Liu、Guoheng Liang


业主公司 | 金地集团


Owner company | Gemdale


甲方团队 | 祝峥、王清、张涛、曾亮、杨芸、高洁、曾庆华、曾勇、张惟真


Party a team:Zheng Zhu、Qing Wang、Tao Zhang、Liang Zeng、Yun Yang、Jie Gao、Qinghua Zeng、Yong Zeng、Weizhen Zhang


灯光设计 | 光宴盛品灯光设计(深圳)有限公司


Lighting design | G.art lighting design


设计面积 | 1300㎡


Area | 1300㎡


项目摄影 | 存在建筑、万相建筑摄影


Photographer  |  Arch-exist photography、Van Image

4 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The project is located in the mountains on the outskirts of the city, away from the hustle and bustle of the city and the same living environment, living in the mountains, getting close to nature, and experiencing the rise and fall of life. In the meanwhile, it is hoped that this kind of cultural precipitation and pyrotechnics can also be reflected. The left hand is elegant and the right hand is pyrotechnic. The seasons in Changsha are gorgeous and colorful. We found four main colors...

    Project details
    • Year 2022
    • Work finished in 2022
    • Status Completed works
    • Type Hotel/Resorts
    Archilovers On Instagram
    Lovers 4 users