Cashmere Courtyard House | Borrmeister Architects

This project was a rebuild of an award-winning 1970's home. Christchurch / New Zealand

0
0 Love 96 Visits Published

This project was a rebuild of an award-winning 1970's home; one of the objectives of the design was to reinterpret and modernize the design principals of the original family home.
The new house features a private central courtyard, around which the circulation and living spaces are arranged to encourage the enjoyment of sunlight, natural ventilation, and views of the port hills.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    This project was a rebuild of an award-winning 1970's home; one of the objectives of the design was to reinterpret and modernize the design principals of the original family home.The new house features a private central courtyard, around which the circulation and living spaces are arranged to encourage the enjoyment of sunlight, natural ventilation, and views of the port hills.

    Project details
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence / Interior Design
    Archilovers On Instagram