Paradox | Anne-Catherine Scoffoni

Berlin Mitte Berlin / Germany / 2020

0
0 Love 115 Visits Published

It took two years of work to transform this former electrical accessories workshop into a family- urban and minimalist loft. The watchword for this renovation of 275 sq meters? Contrast and volume.  Such was the envy of the owners, a couple in their thirties with two children who called upon the services of the Franco-Berlin architectural studio: Studio Charvet.


 

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    It took two years of work to transform this former electrical accessories workshop into a family- urban and minimalist loft. The watchword for this renovation of 275 sq meters? Contrast and volume.  Such was the envy of the owners, a couple in their thirties with two children who called upon the services of the Franco-Berlin architectural studio: Studio Charvet.  

    Project details
    • Year 2020
    • Work started in 2018
    • Work finished in 2020
    • Status Completed works
    • Type Interior Design / Lighting Design / Lofts/Penthouses / Furniture design
    Archilovers On Instagram