Villa MSV

Lund / Sweden / 2019

12
12 Love 615 Visits Published

MSV lies at the heart of a stately pine forest, beside the white beaches of
Ljunghusen. Though it is designed as a home for a couple, the house provides space for friends, children and grandchildren.
Through its form and placement on site, the house demarcates three distinct garden spaces, each with its own character. Towards the east and the morning sun, a patio connects the kitchen and living room. The western facade offers spaces for sitting, socialising and dining.
The southern wing of the house, containing the sauna, bathing and relaxation area, sits in direct connection to a patio and a long narrow pool.

12 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    MSV lies at the heart of a stately pine forest, beside the white beaches ofLjunghusen. Though it is designed as a home for a couple, the house provides space for friends, children and grandchildren.Through its form and placement on site, the house demarcates three distinct garden spaces, each with its own character. Towards the east and the morning sun, a patio connects the kitchen and living room. The western facade offers spaces for sitting, socialising and dining.The southern wing of the...

    Project details
    • Year 2019
    • Work finished in 2019
    • Status Completed works
    Archilovers On Instagram
    Lovers 12 users