ENTER STUDIO

Genoa / Italy / 2016

0
0 Love 25 Visits Published

ENTER is located in the heart of Genoa aiming to contribute to the urban regeneration of the historic center of the city. Enter is networking with a cultural and vital emerging fabric. It’s a production and meeting place, where different activities will alternate. The project consists of two levels in double height and a basement. The intention that was the foundation of the project is to create an open space towards the street in which internal and external become a unit: this led to the decision to emphasize the large windows treated here similarly to the windows of a greenhouse.


Type: Office


Location: Vico Garibaldi, Genoa (Ge), Italy


Year: 2016


Area: 140 sqm


Budget: 50 K


Team: Max Dalle Sasse, Margherita Del Grosso, Marina Biasoni, Alessio Poggi, Silvio Sasso


Photo Credit: Anna Positano

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    ENTER is located in the heart of Genoa aiming to contribute to the urban regeneration of the historic center of the city. Enter is networking with a cultural and vital emerging fabric. It’s a production and meeting place, where different activities will alternate. The project consists of two levels in double height and a basement. The intention that was the foundation of the project is to create an open space towards the street in which internal and external become a unit: this led to the...

    Project details
    • Year 2016
    • Status Completed works
    • Type Office Buildings / Interior Design / Custom Furniture
    Archilovers On Instagram