GRHOUSE

Milan / Italy / 2018

0
0 Love 31 Visits Published

The project was conceived as a succession of planes that progressively form the backdrop of one another. The first level, which is placed on the façade of the nineteenth-century building, consists of a window with a wooden frame and screen printed in herringbone pattern, in which a seat is integrated similar to the traditional windows of the northern Europe. The second backdrop is the counter that reproduces the same proportions and materials of the window interpreted as an element of separation between the space dedicated to the public and that cooking area. The last level is the open kitchen that becomes the backdrop of the project. The materials used recalls the rustic dimension of the aviculture: so the pine and black metallic tubular wood were chosen.


Type: Street Food


Location: Viale Monte Nero, Milan (MI), Italy


Year: 2018


Area: 30 sqm


Budget: 60 K


Team: Max Dalle Sasse, Margherita Del Grosso, Andrea Silvestri


Photo Credit: EMV De Grauche

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The project was conceived as a succession of planes that progressively form the backdrop of one another. The first level, which is placed on the façade of the nineteenth-century building, consists of a window with a wooden frame and screen printed in herringbone pattern, in which a seat is integrated similar to the traditional windows of the northern Europe. The second backdrop is the counter that reproduces the same proportions and materials of the window interpreted as an element of...

    Project details
    • Year 2018
    • Status Completed works
    • Type Restaurants / Interior Design / Custom Furniture
    Archilovers On Instagram