B&O headquarters

struer / Denmark / 1998

0
0 Love 11 Visits Published

The B&O headquarters served as one large showroom for Bang & Olufsen's culture and production. It has been said that the entrance to the building is like walking into a huge B&O plant. Designed by Jan Søndergaard, known for his architecture that becomes like art in the landscape, the building is located near B&O's home town of Struer, overlooking fields of grazing sheep. Thewhole area is 5500 m2 and the building is nominated for the Mies Van Der Rohe Award in 1999. 

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The B&O headquarters served as one large showroom for Bang & Olufsen's culture and production. It has been said that the entrance to the building is like walking into a huge B&O plant. Designed by Jan Søndergaard, known for his architecture that becomes like art in the landscape, the building is located near B&O's home town of Struer, overlooking fields of grazing sheep. Thewhole area is 5500 m2 and the building is nominated for the Mies Van Der Rohe Award in 1999. 

    Project details
    • Year 1998
    • Status Completed works
    • Type Corporate Headquarters
    Archilovers On Instagram