Festa apartment

Building refurbishment Avellino / Italy / 2017

1
1 Love 28 Visits Published

A medical clinic fully renovated and refurbished to accommodate the “Festa” family.
The heart of the project is the living room, an open hexagonal space with bespoke wooden furniture.
A pre-existing column in the living room has been used to create an arcade giving access to the living room.
The materials used in the apartment are simple and clearly defined:
marble, parquet, and porcelain stoneware.

1 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    A medical clinic fully renovated and refurbished to accommodate the “Festa” family.The heart of the project is the living room, an open hexagonal space with bespoke wooden furniture.A pre-existing column in the living room has been used to create an arcade giving access to the living room.The materials used in the apartment are simple and clearly defined:marble, parquet, and porcelain stoneware.

    Project details
    • Year 2017
    • Work started in 2016
    • Work finished in 2017
    • Client Festa family
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Interior Design / Custom Furniture / Refurbishment of apartments
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users