Apartment V3

Koper / Slovenia / 2020

1
1 Love 114 Visits Published

This is a small studio in the old center of Koper. The concept was to create a box inside a box. All the main functions are situated in the new black box, placed in the apartment and divided into two levels: the kitchen and the bathroom are situated on the first level, the bedroom is placed on the second level. The old apartment - white box - is preserved in its original form; the high ceiling, the stone walls, the windows and the balcony door, …


The contrast in form and color gives both boxes a unique expressing language and creates a one of a kind living experience.

1 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    This is a small studio in the old center of Koper. The concept was to create a box inside a box. All the main functions are situated in the new black box, placed in the apartment and divided into two levels: the kitchen and the bathroom are situated on the first level, the bedroom is placed on the second level. The old apartment - white box - is preserved in its original form; the high ceiling, the stone walls, the windows and the balcony door, … The contrast in form and color gives...

    Project details
    • Year 2020
    • Work started in 2018
    • Work finished in 2020
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Interior Design / Custom Furniture
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users